Despre noi

HANDLOPEX SA - Lider in distributia de anvelope pe piata Poloneza

Handlopex SA din Polonia este o companie cu traditie, activitatea sa începand ca o mica afacere de familie.


Sediul central al societatii a fost inca din 1991 in orasul Rzeszów, capitala provinciei Podkarpacie. Desfasurat pe o suprafata de 6 hectare gasim aici depozitul principal, avand o suprafata de 18000 metrii patrati, cu 10 docuri de incarcare, un service cu patru stand-uri destinat camioanelor, utilajelor industriale si agricole, precum si cladirea administrativa.


Avand o cifra de afaceri ce depaseste 170 milioane EUR si cu vanzari de peste 3 milioane de anvelope anual, Handlopex este acum lider in distributia de anvelope in Polonia iar incepand cu anul 2010 a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare prin deschiderea de noi filiale in afara granitelor tarii.

Retea de distributie extinsa si oferta bogata . . .

HANDLOPEX - societate pe actiuni din 2003, a intrat pe piata anvelopelor incepand cu anul 1992.
   

 Presedintele si în acelasi timp fondatorul companiei, Dl Wieslaw Ptaszek, subliniaza ca din momentul în care compania s-a concentrat pe distributia de anvelope auto, aceasta a inregistrat o dezvoltare constanta. Astazi, în afara de sediul din Rzeszów, Handlopex mai are 16 sucursale în Polonia.

   

 Fiecare sucursala dispune de baza logistica si tehnica (inclusiv propriile vehicule de livrare), spatiu de depozitare mare, precum si stocul actualizat în mod curent, prin intermediul carora clientii pot obtine anvelopele comandate intr-un timp foarte scurt.

     

Oferta Handlopex include, in materie de anvelope, aproape toate marcile europene si internationale.

   

 Unul dintre cei mai mari furnizori ai HANDLOPEX este grupul Continental din care face parte si brandul Matador, producatorul slovac facand parte din istoria companiei - pina la momentul preluarii de Continental, acesta a fost cel mai important furnizor al firmei HANDLOPEX.

     

Handlopex ofera, de asemenea, o gama completa de anvelope agricole si industriale, anvelope de motocicleta si o gama larga de anvelope speciale. Furnizor de top în acest segment este compania ceha Mitas cu care Handlopex a colaborat, practic, de la debutul activitatii sale. Compania din Rzeszów este, de asemenea, un distribuitor de jante din aluminiu pentru autoturisme si jante din otel pentru autoturisme, camioane si autobuze.


Profesionalism si servicii de inalta calitate

 In decursul timpului Handlopex a creat o retea impresionanta de vânzari cu o gama larga de produse, a investit în angajatii sai, in pregatirea acestora si in relatiile cu clientii.     

In anul 2013 HANDLOPEX a intrat si pe piata din Romania, ajutata fiind de experienta si profesionalismul dobandite de-a lungul anilor, avand un scop precis, acela de a furniza clientilor sai anvelopele potrivite in timp util, punand in prim plan seriozitatea, profesionalismul precum si o gama larga de anvelope disponibile.     

Primele obiective ale HANDLOPEX in Romania au fost deja atinse:

  • acoperirea tuturor zonelor din tara cu personal foarte bine pregatit.
  • crearea unei retele proprii de distributie.
             

Am fi onorati sa ne numaram printre furnizorii dumneavoastra de anvelope de orice fel, camere auto precum si jante pentru autoturisme si camioane, in speranta ca din aceasta colaborare va rezulta in primul rand satisfactia lucrului bine facut dar si importante beneficii economice.